Delavnice-za-maternice-z-odgovornimi-lastnicami-programi-vesna-juvan

Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami

8-tedenske delavnice za ženske, ki si želijo raziskati svojo naravo in pripraviti bazo za delo z maternico.

Delavnice-za-maternice-z-odgovornimi-lastnicami-programi-vesna-juvan
Potekajo v 3 stopnjah:
1. stopnja – Priprava baze
2. stopnja – Harmonizacija maternice
3. stopnja – Odlaganje bremen

Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami – priprava baze so 8-tedenske delavnice za ženske, ki so se začele zavedati, da niso povezane s sabo na vseh nivojih, na katerih bi si želele.

Komu so delavnice namenjene?

Delavnice so namenjene ženskam, ki želite doseči svoj polni potencial in ugotoviti, kako najti pozabljen del sebe in kako spet stopiti v stik s svojo izvorno modrostjo in intuicijo.

Namenjene so vsem, ki niste O. K. s tem, da kar naprej gledamo, kdaj bodo jajčniki in maternica naredili nekaj narobe, da jih bomo potem lahko rezali in odstranjevali. Redko slišimo od avtoritet, da so ti deli nas tudi nekaj, s čimer se splača povezati. Trenuten odnos je, da so rodila nekaj, kar potrebujemo samo za rojevanje otrok, ko pa te imamo, je čisto O. K., da jih poberemo iz telesa in vržemo na odpad.

Namenjene so vam, če ste se začele zavedati, da smo ženske z maternico, ki je v nosečnosti sposobna združiti telo in duha otroka, tako nepovezane, da ne znamo uporabiti njenega vodstva. Če namreč v nosečnosti združi telo in duha, najbrž obstaja potencial, da nas nenehno povezuje z Življenjem in s tem duhom, ki živi skozi nas. In če nas povezuje z Življenjem, je morda potencial, da tudi projekte rojevamo iz Življenja. In ti projekti nosijo s sabo energijo in podporo, ki je potrebna za to, da zaživijo. Ali ne bi bilo lepo, če bi se naučile rojevati take projekte?

Namenjene so vam, če se zavedate, da to, da skoraj ne poznamo ženske, ki ne bi imela težav z menstrualnim ciklom (boleče ali neredne menstruacije, obilne krvavitve, pms), ni normalno. Da ni normalno, da skoraj ni ženske, ki ne bi imela izkušnje vsaj enega splava, in da je to, da vstopimo v meno z nenormalnimi simptomi, zares čudno. Nekaj očitno delamo narobe, če je po tradicionalni kitajski medicini mena opisana kot druga pomlad, nas pa obliva, niha nam razpoloženje, napadajo nas migrene, počutimo se izmučene in nekako zgubljene.

Namenjene so vam, če se zavedate, da nas je večina obtičala v fazi deklištva in na mamin blablabla še vedno odreagiramo enako, kot je odreagirala tista pet let stara punčka nekoč, in imamo občutek, da nas življenje potiska naokrog po svoji volji. Ko se ta dekleta postarajo, namreč postanejo zagrenjene cankarjanske matere ali jezne starejše gospe. In če ne odrastemo, drage moje, je to najverjetneje tudi naša pot.

Namenjene so vam, če veste, kaj je vaše poslanstvo, in veste tudi, da nimate niti pet procentov poguma, ki bi ga potrebovale, da bi to poslanstvo zaživele, in pa tistim, ki bi srčno rade ugotovile, zakaj ste sploh tukaj, pa nikakor ne najdete svoje poti.

Za vas so tudi, če ste pridna punčka ali če se dajete na zadnje mesto in ste tik na tem, da v svoji dobroti izgorite, ali pa imate preprosto dovolj tega, da v vašem življenju ni prostora za vas. Če si morda želite svojim otrokom pokazati, da je O. K., če sledijo sebi, pa jim v resnici kažete, da imeti družino in biti odrasel pomeni uničiti svoje sanje. Če imate dovolj tega, da nimate pojma, kako polniti svoj vrelec ste vabljene v mojo družbo.

Namenjene so ženskam, ki so pripravljene sprejeti nazaj svoj ženstven del, tisti del sebe, ki skrbi za samoregeneracijo in ki je intuitivno povezan z dušo in potjo, ki smo jo prišle prehoditi.

Če želite tudi ve potovati po tej poti, pa ne veste, kako, ali si ne želite same, je tale delavnica odlična odskočna deska za začetek raziskovanja.

Kako bodo delavnice potekale?

Delavnice so vam na voljo v več oblikah:

Delavnice v živo so primerne za ženske, ki se rade družite, za tiste, ki potrebujete termin, da naredite samostojno delo doma, in za tiste, ki rade sedite v krogu in prisluhnete izkušnjam drugih žensk.

Delavnice v živo potekajo v Ljubljani. Vsak teden se ženske srečamo in na skupnih druženjih pogledamo teme ter podelimo svoje izkušnje z vajami. Po delavnici dobite na e-mail tudi samostojno delo, ki ga naredite same doma. Za delavnico je fino, če imate poleg srečanj na voljo pol ure dnevno. Delavnico lahko kombinirate tudi z enim ali več dodatki. Če želite biti obveščene o datumih delavnic v živo kliknite tukaj.

Delavnice, vodene v živo prek zooma, so na voljo samo občasno. Potekajo enako kot srečanja v živo, le da smo tokrat v krog povezane prek zooma. Delavnice lahko kombinirate tudi z enim ali več dodatki.

Dodatki, ki so na voljo:

dostop do video vsebin Hibrid Delavnic za maternice z odgovornimi lastnicami (zelo razširjene teme glede na delavnice v živo), na voljo za omejen (2 meseca) ali neomejen čas;

individualni klici z voditeljico delavnic Vesno Juvan;

osebna svetovanja z vibracijsko kineziologijo.

Želiš biti obveščena o datumih prihajajočih delavnic v živo?

V obrazec vpiši svoje podatke in približno dvakrat letno te bom obvestila o novih datumih.

Povpraševanje za delavnice v živo

Samostojno delo doma je primerno za tiste, ki rade delate same in v svojem tempu, ne delate preveč rade v skupinah, imate majhne otroke in ne želite biti zdoma predolgo ali živite daleč od Ljubljane. Na voljo je kot:

Popolnoma samostojno delo doma
– s pomočjo pdf materialov in avdio posnetkov vaj ali
– s pomočjo video materialov in avdio posnetkov vaj.

Hibrid delavnice – samostojno delo doma
– s pomočjo pdf materialov in avdio posnetkov vaj v kombinaciji z enim ali dvema dodatkoma;
– s pomočjo video materialov in avdio posnetkov vaj v kombinaciji z enim ali dvema dodatkoma;
– s pomočjo video materialov in avdio posnetkov vaj ter skupinskih zoom srečanj, brez ali z dodatki.

Dodatki, ki so na voljo:

individualni klici z voditeljico delavnic Vesno Juvan;

osebna svetovanja z vibracijsko kineziologijo.

Kaj bomo na delavnicah delale?

Delavnice bomo začele s pogovorom o tem, kako sploh delati delavnice (in živeti življenje), saj nas je patriarhalni sistem naučil določenih reči, ki so za žensko s popolnoma svojstvenim hormonskim sistemom, precej uničujoče. Delavnice bomo zato poskusile narediti na bolj ženstven način in zraven bomo opazovale, kaj se zgodi, ko nas vrže v naučene vzorce. Ker nas bo. Za sabo imamo namreč 20, 30, morda 60 let vadenja enega načina.

Nato bomo spoznale naše ženske organe. Pogledale bomo, kako delujejo na fizični ravni, kako so povezani energijsko in psihološko, in na koncu še, kakšen karakter imajo. Nekaterim vam bo uspelo začutiti, katere travme ste shranile v njih ali pa morda to, da imajo karakter, ki je popolnoma drugačen kot vaš. To še posebej velja za maternico. Naša osebnost je namreč skupek tega, kar je iz nas ustvarilo okolje, in naših zgodnjih odzivov na to okolje. Karakter naše maternice pa je tisti izvoren karakter, s katerim smo vstopile v tokratno bivanje.

V vodeni vaji se bomo povezale z maternico in pogledale, kaj nam sporoča (predhodne izkušnje z meditacijami niso potrebne).

Nekatere maternice vas že komaj čakajo, da jim prisluhnete. Spet druge bodo želele, da jim dokažete, da ste resne, in vas bodo pustile malo čakati. Zabavno je, ko se o tem pogovarjamo in ugotavljamo, kako različne so. Niso namreč prišle biti vse po meri sistema, tako kot so vzgojili naše karakterje.

Z izjemno vajo, imenovano mandala maternice, bomo postavile svoj center moči tako, da nas bo podpiral na naši dušni poti. Naše maternice so namreč hkrati tudi naši centri moči. In kam greste, če želite energijo? Tja, kjer je energija, in tja, kjer je moč, ne? Tako so tudi naše maternice polne enih čudnih “energij”, ki se tam napajajo, in nekatere ženske so čisto zaprepadene, ko spoznajo, kakšno zanemarjeno skladišče šare imajo v sebi. Seveda vam lahko skozi takšno maternico življenje prišepetava do nezavesti, pa bo to, kar slišite ve, kot da ste sprejele sporočilo tihega telefona, ki je šlo čez sto ušes. Večina žensk mi po tej vaji reče, da njihovo življenje še kar v redu deluje, če se morajo sporočila Življenja prebiti skozi takole zmedo v maternici.

Prva rana za vse tiste, ki ste imele neverjetno srečo, da ste bile rojene čisto naravno, brez vmešavanja, je bilo rezanje popkovine. Ne samo, da je to fizična rana, ko nam malodane na živo odrežejo naš organ. To je tudi rana pomanjkanja. Skupaj s posteljico nam je bila odvzeta ogromna količina krvi, malodane vse matične celice, ki bi morale po porodu v telo, da popravijo morebitno škodo, ki nastane ob prvem zagonu prebavnih organov, in celice, ki so učiteljice imunskega sistema. Še bolj pomembno pa je, da so številna stara ljudstva verjela, da v posteljici (ali popkovini) biva naš duh, “guardian” ali kar naša duša dvojčica, ki jo tako veliko žensk nato išče vse življenje.

Na skupinskih srečanjih bomo sedele v krogu in druga z drugo delile svoje izkušnje. To niso krogi, kjer bi druga drugi vsiljevale mnenja. To so krogi, kjer lahko druga drugo bogatimo s svojimi izkušnjami in potem pustimo, da z informacijami vsaka naredi, kar želi. Brez kritike in brez zamer. Krogi so res prijetni in ženske lahko na njih vadimo biti avtentične.

Seveda je eden izmed ciljev delavnice tudi, da raziskujemo prisluškovanje maternici in gledamo, kaj moramo pozdraviti, da ji bomo lahko tudi sledile.

Kakšna je cena delavnic?

Cena osnovne delavnice je 270 €, če delavnico ponavljate, pa 199 €. Na voljo so razni dodatki, ki jih izberete pred samim nakupom.

en osebni klic z voditeljico delavnic Vesno Juvan (v skupnem trajanju največ eno uro) – 50 €;

trije osebni klici z Vesno Juvan (v skupnem trajanju največ tri ure) – 100 € (prihranek 50 €);

eno osebno svetovanje z vibracijsko kineziologijo – 90 €;

tri osebna srečanja z vibracijsko kineziologijo – 240 € (prihranek 30 €);

skupinska srečanja prek zooma (samo pri hibrid delavnicah) – brezplačno;

dodatne razširjene video vsebine (če obiskujete delavnice v živo ali samostojno delo doma prek pdf materialov) – 90 € (prihranek 180 €) za omejen čas 2 mesecev ali 135 € za neomejen dostop.

Če potrebujete pomoč pri odločitvi glede oblike delavnice, pišite na akademijazivljenja@gmail.com in skupaj bomo poiskale najprimernejšo obliko.

Brezplačna darila

brezplacen-menstrualni-koledarcek-vesna-juvan

Če bi morda želele spremljati menstrualni cikel, vas vabim, da si prenesete menstrualni koledarček (klik na slikico), ki smo ga uporabile v raziskavi 50 odtenkov menstruacije. Dopolnite ga lahko s svojimi idejami, kaj vse spremljati. 

Rdeča zarja predstavi tudi enostaven način, kako narediti diagrame, iz katerih hitro vidimo, kaj se nam v menstrualnih ciklih ponavlja vsak mesec. Priporočljivo je, da spremljate cikle vsaj 3 do 4 mesece, saj boste tako dobile najbolj relevantne rezultate.

5 stvari, ki jih večina ljudi ne ve o maternici
Maternica je za ženske veliko več kot samo organ za rojevanje in tega se zaveda vse več žensk. Kako se "pogovarjati" z njo in kaj vse lahko od nje pričakujemo, si poglejte v tem videu.
Kakšen odnos bi morala imeti ženska do svoje maternice?
Ženske imamo v sebi čudovit sistem notranjega vodstva, ki se ga večinoma sploh ne zavedamo in posledično tudi ne znamo uporabiti njenega celega potenciala. Kaj vse nam je skrito?
Video iz cikla Hibrid Delavnic za maternice z odgovornimi lastnicami
Z Nino Jenštrle, priznano slovensko porodno spremljevalko, spregovoriva o vplivu rojstva na kasnejše življenje. Rojstvo je naš prvi stik s svetom zunaj maternice in je zato ključnega pomena za to, kakšno sliko si bomo o njem ustvarili. In če nas je ta prihod izmučil, prestrašil ali razočaral, bomo tako gledale na življenje.

Kako vas še lahko podprem?

kako-vas-se-lahko-podprem-rdeca-zarja

Rdeča zarja

Menstrualni kažipot za sodobno žensko, njeno samoraziskovanje in odkrivanje njenih globin.
kako-vas-se-lahko-podprem-cvetoce-dekle

Cvetoče dekle

Pravljica, ki ponudi mladim puncam in dekletom pozitiven prvi pogled na menstrualni cikel.
Srce in maternica - spletni program

Srce & Maternica

Za raziskovanje potenciala moške in ženske energije znotraj nas ter njuno uravnovešanje.
Košarica0
Košarica je prazna. Dodajte kakšen izdelek.
0