Individualni posvet z Vesno Juvan

Individualen posvet

Če si želite pogovora ali ga potrebujete, vedite, da sem tukaj za vas.

Individualni posvet z Vesno Juvan
Včasih se znajdemo v položaju, ko res ne vemo kam naprej. Morda smo pravkar izvedele diagnozo, ki nas je presenetila, morda so se nam na kakšni delavnici odprli svetovi, na katere nismo navajene ali pa se nam dogaja nekaj, kar ne moremo podeliti s prijateljicami ali partnerjem in potrebujemo nekoga nevtralnega, za kogar mislimo, da nas bo slišal in morda usmeril naprej.
Osebni telefonski ali zoom pogovori so namenjeni vsemu temu.

˝Že od otroštva se mi je dogajalo, da so k meni prihajali tujci, ko sem čakala na primer na vlak na železniški in mi pripovedovali o svojih življenjih. Nisem razumela zakaj so med vsemi ljudmi na postaji izbrali prav mene, ampak so. Zgleda, da je nekaj v meni, kar da ljudem zeleno luč, da se izpovejo.˝

V zadnjih letih pogosto pridejo k meni ženske in njihov prvi stavek je: ˝Vesna, tegale nisem povedala še nikomur, ampak mislim​,​ da tebi lahko˝. To so ženske, ki me poznajo z delavnic, s fb-ja ali yt videov. Pravijo, da sem dovolj odštekana, da verjamejo, da bom razumela. In najbrž sem res. V letih izvajanja osebnih svetovanj ​z vibracijsko kineziologijo ​verjamem, da sem slišala dovolj, da vem, da o življenju ne vemo čisto nič. Čudesa, ki se dogajajo so večinoma skrita pred javnostjo, pogosto celo pred prijatelji.

Osebni pogovori pa so namenjeni tudi ženskam, ki ste vključene v moje delavnice (skupinske delavnice, hibrid delavnice in samostojno delo doma preko pdf materialov) in bi si želele tematike delavnic predebatirati še osebno z mano.

Če si torej pogovora želite ali ga potrebujete, vedite, da sem tukaj za vas.

Kako vas še lahko podprem?

Delavnice-za-maternice-z-odgovornimi-lastnicami-programi-vesna-juvan

Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami

Za ženske, ki si želijo raziskati svojo naravo in pripraviti bazo za resno delo z maternico.
kako-vas-se-lahko-podprem-rdeca-zarja

Rdeča zarja

Pravljica, ki ponudi mladim puncam in dekletom pozitiven prvi pogled na menstrualni cikel.

Živeti žensko

Knjiga za moške, ki si želijo spoznati resnično naravo ženske in se ob njej počutiti sproščeno.
Košarica0
Košarica je prazna. Dodajte kakšen izdelek.
0