Zdravljenje linije prednikov

Zdravljenje linije prednikov

Zbirka vodenih vaj za zdravljenje linij prednikov in praktično povezovanje z njimi in njihovo modrostjo.

Zdravljenje linije prednikov
Predniki so naš vir. Če zamenjamo samo enega od njih, nas ni.
Predniki so v sodobnem času na zatožni klopi. Obtožili smo jih, da so na nas preložili svoje nepredelane travme in nam tako otežili življenje. To do neke mere sicer drži, ker se marsikaj prenaša po linijah.

Pa vendar je res tudi, da nekateri iz linij bolj vlečemo težave kot drugi. Čeprav so nas vzgajali isti starši je morda eden od otrok podedoval veliko, drugi pa skoraj nič. Ste se kdaj vprašali zakaj?

Ko sem živela v Avstraliji sem opazovala Aborigine in Maore in bila presenečena kako srčen in poln navdiha je njihov odnos s predniki, koliko spoštovanja čutijo do njih in koliko modrosti s prepričani, da prejemajo. Zdravilci vedno delajo tako, da pokličejo prednike zdravilce iz svoje linije. V zahodnem svetu pa …

Mi smo praktično izgubili vedenje, da so predniki lahko tudi navdih in vir modrosti. In marsikdo od vas bo rekel: ˝Moji predniki so bili revni kmetje. Kaj se sploh lahko naučim od njih?˝ Tudi če to načeloma drži, ni celotna resnica. V programu Zdravljenje linije prednikov bomo spregovorili o tem zakaj ne.

Kaj vas čaka v programu?

Skozi vodene vaje bomo skupaj pogledali katere modrosti se skrivajo v naših prednikih in ali so nam jih pripravljeni predati.

Naučili se bomo krasne vaje za zdravljenje linije prednikov, ki jo lahko uporabimo za čisto vse težave, ki se prenašajo iz roda v rod.

Svojo pozornost bomo posvetili tudi zdravljenju maternic ženske linije. Zakaj maternic? Kot jajčece se razvijamo skupaj z maminim telesom že v maternici stare mame, nato v svoji mami preživimo celotno njeno otroštvo in mladost in se ob oploditvi združimo še s tem kar pride od očeta in po njegovi liniji. Če malo pomislimo, smo tako moški kot ženske preživeli ogromno časa v maternicah naših prednic. In to, dragi moji, je ustvarilo bazo na kateri smo se potem razvijali.

Naučili se bomo krasne fizične vaje, ki telesu pomaga iztisniti tisto, kar je odslužilo, kar ni naše.

Poleg fizičnih vaj in vodenih popotovanj bomo delali tudi s pomočjo umetnosti, s slikanjem. In če ste se prestrašili, ker ne znate slikati naj vas potolažim, da naredite vajo vam ni treba znati drugega, kot da v roki (ali ustih) držite pisalo. In to najverjetneje lahko vsak od nas. Intuitivno slikanje je vaja, v kateri lahko dobimo globoke uvide tudi tisti, ki nam um nikoli ne utihne in ne želi prepustiti vodenja ostalim delom.

Ena vaja bo namenjena tudi naši esenci. V sodobnem svetu je namreč več kot običajno, da naša esenca, tisti najbolj čist in večdimenzionalen del nas sploh ni ‘nastanjen’ v našem telesu, se ne povezuje z ostalimi nivoji. Posledica tega je, da se čutimo same, prazne in brez energije, tiste spiritualne energije, ki jo prežema radost.

Program vam omogoča, da ugledate prednike v novi luči in da pozdravite tisto, kar potuje po liniji in ne koristi niti vam niti vašim otrokom.

V programu dobite:

4 videi

6 avdio posnetkov vaj

pdf Raziskovalnica z dodatnimi vajami, vprašanji za kontemplacijo in povezavami.

Kako poteka program?

Zdravljenje linije prednikov je spletni program, ki ga lahko delate popolnoma v svojem ritmu. Sestoji iz vnaprej posnetih vsebin. Poleg posnetkov dobite tudi pdf materiale, ki jih lahko natisnete in vas lepo vodijo skozi program.

Brezplačna darila

Ženska je tista, ki nudi otroku prostor bivanja do njegovega rojstva. Vendar radi pozabljamo, da se jejčece skupaj z maminim telesom razvije že v stari mami in v njenem telesu preživi nekaj mesecev. Nato biva v maminem telesu skozi celotno njeno otroštvo in se ob oploditi začne razvijati kot samostojno bitje. Zato so stara ljudstva žensko častila. Postavi namreč temelj za celotno skupnost. Temelj na katerem se razvijamo. Paula Lemos je to razumela in napisala tole molitev za prednice. Natisnite si jo in jo večkrat preberite v spoštovanju do prednic in prednikov vaše linije.

Kako vas še lahko podprem?

Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami

Za ženske, ki si želijo raziskati svojo naravo in pripraviti bazo za resno delo z maternico.
kako-vas-se-lahko-podprem-rdeca-zarja

Rdeča zarja

Menstrualni kažipot za sodobno žensko, njeno samoraziskovanje in odkrivanje njenih globin.
kako-vas-se-lahko-podprem-cvetoce-dekle

Cvetoče dekle

Pravljica, ki ponudi mladim puncam in dekletom pozitiven prvi pogled na menstrualni cikel.
Košarica0
Košarica je prazna. Dodajte kakšen izdelek.
0